Resultats 1 al 1 de 1
Like Tree3M'agrada
 • 3 Fil creat per admin

Tema: Normativa general del fòrum

 1. #1
  Administrador
  Data d'ingrés
  23 abr, 13
  Localització
  Catalunya
  Missatges
  8

  Normativa general del fòrum


  QUE ÉS RODEM.CAT ?

  El fòrum rodem.cat és un punt de trobada de gent que viatja rodant per món, i que ho fa principalment en moto, però no exclusivament. Així, en aquest fòrum, hom podrà intercanviar opinions, dubtes i idees i compartir tota mena d'informació en referencia als seus viatges o als d'altri.

  Valorarem especialment les aportacions que puguin ser d'utilitat per a altres membres de la comunitat, ajudant així a resoldre dubtes, cercar informacions o simplement a engrescar-nos a emprendre viatges que sense aquesta empenta s'ens farien més feixucs de realitzar.  IDIOMES DEL FORUM

  L’idioma principal del fòrum és el Català, ja que és la llengua materna dels seus socis fundadors. No obstant això, volem convidar explícitament a tothom qui no domini el català a expressar-se en la seva pròpia llengua i així enriquir aquest espai amb aportacions de viatgers d’arreu del món. La tecnologia disponible a dia d’avui ja ens permet obtenir traduccions del fòrum a qualsevol idioma, amb lo que la comprensió dels missatges en altres llengües no ha de representar cap inconvenient.  NORMES DEL FÒRUM

  Com a punt de reunió on conflueixen infinitat de persones i per al bon funcionament de la comunitat, cal que tots complim unes regles de convivència.

  Els moderadors i administradors intentem revisar tots els missatges, però no sempre és possible a causa del gran nombre de posts i respostes publicades diàriament. Si en algun moment trobes algun missatge que incompleix aquestes regles del fòrum, envia si us plau un missatge privat als moderadors o administradors incloent l'enllaç al missatge.

  Valors fonamentals
  Respecte! Sigues respectuós amb els membres del fòrum sense importar la seva edat, raça, religió, sexe, o nombre de missatges.
  Tolerància! Sigues tolerant amb les opinions que no comparteixis i parla de manera constructiva.

  Regles
  . Ajuda als altres, sobretot als nous membres.
  . Evita manques de respecte i sortides de to.
  . Cada persona només pot tenir un compte registrat al fòrum.
  . No es permeten missatges ni enllaços amb contingut il•legal. No es permeten missatges ni enllaços amb contingut pornogràfic o inapropiat de qualsevol classe.
  . Tampoc es permeten missatges sobre identitat sexual, política o religió.
  . No es toleraran les manques de respecte o atacs. Si et passa amb un membre de la comunitat o el veus cap a un altre membre, envia un missatge privat als moderadors o administradors per solucionar-ho.

  Enllaços
  . Es poden publicar enllaços a altres webs si l'objectiu és aportar informació útil.

  Firmes
  . No es permeten signatures de tipus promocional o publicitari.

  Publicitat
  No es permetran:
  . Missatges de tipus spam.
  . Missatges d'empreses o pàgines webs comercials, o de tipus promocional o publicitari, excepte autorització expressa. Per a aquest tipus d'anuncis o comunicacions pots escriure'ns a (admin@rodem.cat) i així de passada ajudaràs a pagar les elevades despeses de hosting d'aquesta comunitat. Les botigues no podran fer publicitat de manera directa o indirecta mitjançant l'ús d'aquest fòrum. Ni tan sols a través de missatges privats a usuaris. Aquell usuari que rebi un missatge d'alguna botiga oferint alguna cosa, pot fer-ho saber als administradors perquè aquests prenguin les mesures adients. De la mateixa manera tanmateix no es pot fer negoci per part dels usuaris, és a dir, venent coses en quantitat com si fossin una botiga o per tal de guanyar diners.


  Moderadors
  Hem d'agrair la seva dedicació desinteressada al fòrum. Sigues respectuós amb ells sempre. Recorda que es modera pel bé general del fòrum i no per beneficis individuals.
  . L'usuari que alteri el bon funcionament del fòrum amb reiterades queixes, menyspreu als moderadors, a l'Administració o a les Normes del fòrum, serà expulsat.
  . Totes les decisions preses pels moderadors i administradors respecte a l'edició de missatges, eliminació, tancament de fils, expulsions, etc. són definitives. Si us plau respecta-ho.
  . No obstant això, si vols algun aclariment sobre les tasques de moderació / administració (edició de missatge, eliminació, tancament, etc.) Pots enviar un missatge privat al Moderador corresponent o a l'Administrador o al Síndic (sindic@rodem.cat) per aclarir-ho, guardant les formes i respectant el seu esforç desinteressat.
  . Igualment, si tens un problema important amb algun usuari i/o contingut del fòrum, pots contactar amb el Síndic (sindic@rodem.cat).
  . Els missatges públics referents a les tasques de moderació / administració (edició o eliminació d'un missatge, tancament d'un fil, expulsió del fòrum, etc.) seran eliminats.


  Recomanacions / Suggeriments:
  . És millor per a tots que els títols dels fils siguin explícits sobre el que en ells es tracta.
  Com podem observar, la quantitat de missatges que es mouen en el fòrum és grandíssima. L'única manera en què a priori podem saber de què es tracta, si podem donar solució, si podem ajudar .... és a través del títol. A més, ajuda a millorar els resultats en posteriors recerques.
  . En lloc d'escriure diversos posts consecutius en un mateix fil, recorda que hi ha l'ordre Edita, amb la qual fàcilment podràs afegir el que vas pensar que mancava o fer alguna esmena. Si vas escriure algun missatge que voldries eliminar, edita-ho fent esment a la seva supressió i algun membre de l'equip de moderació / administració ho farà efectiu.
  . No escriguis en majúscules. Fer-ho equival a CRIDAR i pot ser motiu de malestar entre la resta de membres, a part de fer més incòmoda la lectura.
  . Les normes i recomanacions són necessàries en tota comunitat, pel bé d'aquesta i els seus integrants. És tasca de tots mantenir la convivència i el correcte funcionament del fòrum.


  L'Administració.

  L'última edició per admin; 06/02/2014 a les 17:33. Raó: afegit: idiomes del fòrum
  A THE COP, kimyoli i aristopoulos els agrada.

Informació de tema

Usuaris veient aquest tema

Actualment hi ha 1 usuaris veient aquest tema. (0 membres i 1 visitants)

Permissos de publicació

 • No pots crear nous temes
 • No pots respondre temes
 • No pots pujar arxius adjunts
 • No pots editar els teus missatges
 •