Ieep!
Una de les coses més singulars que et trobes a l'hora de voltar pel mon, és la teca, el menjar, la manduca o el jalo. Vagis on vagis, tothom, cada regió i contrada, té la seva manera particular de preparar diferents tipus de menjar, que tot i que en molts casos tenen el mateix aliment base, són cuinats de mil i una maneres que els fan especials i únics.
Si ajuntem aquest fet amb que tots els que conec d'aquí són uns grans viatgers que no destaquen precisament per la seva contenció i temprança davant un bon plat a taula parada, inicio aquest tema per tal que l'anem il·lustrant de manera gràfica amb tots aquells àpats que ens anem portant a la boca i que més ens han cridat l'atenció en els diferents viatges que hem realitzat.
Començo jo mateix, amb una recopilació de diferents tapes que em vaig anar cruspint en l'última volta (enllaunat) al nord del país veí (no és gaire exòtic, però nois, és on puc viatjar jo de moment )...
Comencem per Santander...
Aquestes són de Santiago...
I per últim, i no fer-me pesat, un plat del millor xai al forn que he menjat mai, a Aranda de Duero...
Vinga, va, ja podeu començar, que segur que més d'un té fotos menjant-se cucs i altres bitxos...
Pd: Per si algú ho dubta...les fotos son prou petites, d'altra manera no us faria salibar...amenaço: les puc posar més grosses..