Resultats 1 al 4 de 4
Like Tree4M'agrada
  • 4 Fil creat per Ramon

Tema: Viatge fins el nord d'Itàlia

  1. #1
    Usuari Registrat Avatar de Ramon
    Data d'ingrés
    23 abr, 13
    Localització
    Vic
    Missatges
    2.848

    Viatge fins el nord d'Itàlia

    NOTA: fa dies parlant amb el Sagal li vaig dir que fes alguna crònica dels seus viatges, em va fer arribar el text i les fotos i ho poso tal qual.
    Merci Santi !



    Hem d’anar a visitar una amiga del nord d’Italia i aprofitarem fer alguna cosa.

    Dia 18.07.2014
    Sortim de Vic, a les 21,45 hores direcció a Ceret (França), aquesta hora de la nit sense complicacions ens plantem a la plaça amb 1,35 hores, això per la C-25 i autopista. Aparquem a la mateixa plaça de braus, on passem la nit, per cert amb molta calor.




    Dia 19.07.2014
    Ens llevem el matí amb 4 gotes d’aigua, ens dutxem i sortim a visitar el mercat setmanal, (us recomano que si podeu anar a Ceret, a banda de ser preciós els dissabtes el mercat és impressionant, no us el perdeu). Tot passejant encarreguem taula a la pizzeria Quattrocento, plaça des Neuf Jets (recomanat, es menja molt bé), després de dinar anem fins a l’autocaravana a descansar una mica amb les cadires a fora la vorera, ja que fa molta calor. Després a les 20,15, comença el Galop de fantasia pels carrers, ja que és com una mica de festa major, i fins a les 22,00 hores que a la plaça de Ceret comencen a ballar sardanes fins a les 12 de la nit, dins la plaça de braus, marxem a dormir a 1,45 de la matinada.











    Dia 20.07.2014
    a les 2,45 i vist que no tinc son, arranquem direcció Sedico (Italia), ens queden 1181 km per endavant, a les 5,45 paro a dormir en una aerea de servei fins a les 8,00 que reprenem viatge, arribem a Sedico a les 19,15 hores, sopem a casa la nostra amiga i a les 23,00 hores a dormir.




    Dia 21.07.2014
    Ens llevem a les 10,20, després de dormir de conya, anem a caminar una miqueta fins l’hora de dinar, que mengem a casa també de la nostra amiga, després de dinar i plovent molt ens arribem a Belluno a buidar WC i aigües grises i deixar l’autocaravana llesta per l’endemà.




    Dia 22.07.2014
    Ens llevem molt aviat a les 6,45 hores, ja que marxem direcció Passo d’Stelvio i aprofitem portar la Pierina i en Jocondo fins a Feltre, ja que nosaltres passem per allà i ells tenien d’anar al metge. Un cop a feltre els deixem i continuem la ruta, arribem a Trafoi a 1540 metres d’alçada, a les 12 del migdia, un dia plujós i fred, comencem a pujar l’Stevio de 2758 metres (com podeu veure pujes 1200 metres amb 13 km), però a la quarta paella i després de tocar a terra del darrera i patinar les rodes de davant decideixo girar a la que puc i tornar fins a Trafoi, dinar i després de dinar pujar amb la moto. (Si aneu amb autocaravana a l’Stelvio, al menys amb la nostra, al ser molt llarga des de l’eix a darrera i les paelles són molt sobtades, a banda de fer maniobra a cada una i tocar a terra del darrera, te la jugues bastant si és moll, amb sec encara, però amb moll, patinen les rodes del davant).

    Després de dinar decideixo agafar la 125 i pujar fins a dalt, són 13 Km, per tant poca cosa. Realment puja fort perquè a la 125 li falta canya. Pujant vaig veure que els revolts es formava l’arc de Sant Marti, algú perdia o gasoil o oli, vaig pensar quant baixis hauràs de vigilar, vaig anar pujant i realment tant el paisatge com la carretera fascinant, un cop a dalt tot i plovent una mica faig les fotos que toca fer i començo la tornada... quant gaire bé sóc a baix just queden 4 paelles i mirant a veure quina foto podia fer miro endavant i veig que ja estic sobre la taca del Arc de Sant Marti, tant és veure-ho com ser a terra, però sabeu que penseu... ja tinc l’Stelvio fet. M’aixeco ràpid i marxo al veure que no era res serio, arribo a
    l’autocaravana i ja podeu imaginar-vos la dona quant em veu, hehehe, però en fi carrego la moto i marxem direcció al Lago di Garda.

    Si aneu amb autocaravana a fer el Passo d’Stelvio, assegureu-vos abans de començar que el podeu fer, ja que un cop siguis el mig, tens difícil de girar i realment les curves són sobtades i un consell si és moll encara més.

    Baixem fins a Bolzano per agafar autopista i anar a dormir a Lago di Garda, no podia pas anar tot bé oi? Doncs parem a la primera àrea de servei després de Bolzano, just quant anem per marxar a la que dono el contacte, sembla una bomba sota els meus peus, la veritat un espant serio... resulta que després de destapar a sota els peus la bateria a explotat, ha quedat a trossos, hem de trucar assegurances etc i després de força estona trucant i les gestions que toquen ens ve a buscar la grua ens retorna a Bolzano a on fem nit davant del taller i esperar a les 8 del matí per que ens canviïn la bateria. Un dia espectacular, no?










    Dia 23.07.2014
    Ens llevem a les 7,30 per esmorzar una mica i a les 8,00 ens venen a canviar la bateria i mirar perquè va explotar, un cop reparat i pagat, reprenem el viatge direcció Lago di Garda, sortim a les 9,30 de Bolzano. Després d’uns 140 Kms. Arribem al llac i baixem per la banda de Malcesine, perquè l’altre banda en principi no ens han pintat gaire bé per fer-ho amb autocaravana al ser bastant estret, hem anat baixant per la vora del llac, que realment és preciós fins a Torre de Benaco on hem vist el càmping Oliveti i hem decidit entrar a dinar i descansar i fer nit al càmping, un càmping molt petit però molt atents, dinem i després de dinar sortim a banyar-nos al llac i passejar per Torre Benaco, una població molt maca els seus carrers interiors. Tornem al càmping i anem a per sopar i dormir.














    Dia 24.07.2014
    No hi manera d’arrancar del llit la dona, això vol dir que un cop tot endreçat i marxem del càmping són les 10,30, volíem anar a Sirmione, ja que ens han dit que era molt maco, però és un matí plujós i per fer 10 km. ja portem 1 hora, per tant decidim agafar autopista i baixar direcció a casa i dormir a 400 kms de casa més o menys, ens queden per fer 1081 km. Anem baixant i decidim arribar a casa ja que per fer nit a 400 km i continuar el matí, millor arribar a casa i descansar ja que la meva cama no anava massa fina, arribem a casa a les 2,00 de la matinada del dia 25.

    Aquí acaben les nostres vacances d’aquest any com sempre lesionat, hehehe. Espero gaudiu de la crònica.
    A Panotxa, Siso, sergibuda i 1 més els agrada.
    Preocupa't més per la teva consciència que per la teva reputació.
    Perquè la teva consciència és el que ets, i la teva reputació és el que els altres pensen de tu, i això és problema d'ells.
    Citar Citar      

  2. #2
    Usuari Registrat Avatar de Panotxa
    Data d'ingrés
    23 abr, 13
    Localització
    Pla de l'Estany
    Missatges
    1.897
    Culló Sagal quin nivell ...i quina enveja!

    Apunto a la llista de pendent l'anar a Ceret un dissabte a mercat, la resta del viatge de conya, poder dormir allà a on et roti és genial.

    Gràcies per compartir-ho, i al Ramon per fer d'escrivent.

    Salut!
    Citar Citar      

  3. #3
    Usuari Registrat Avatar de Siso
    Data d'ingrés
    30 abr, 13
    Localització
    Girona
    Missatges
    660
    Sagal! M'agrada com ho expliques i, sobre tot, com fas evident la llibertat que ofereix l'autocaravana per triar en tot moment on i com t'atures a gaudir del que es presenti.

    Gràcies,
    S'ha acabat el bròquil ... tu ja m'entens!
    Citar Citar      

  4. #4
    Usuari Registrat Avatar de Itaca
    Data d'ingrés
    01 mai, 13
    Localització
    Torroella de Montgrí
    Missatges
    491
    Merci per la crònica Sagal.

    A veure quin dia pujo a Ceret a ballar quatre sardanes!!!

    L'Stelvio em sembla que si que és millor fer-lo en moto, fer les paelles ha de ser ben complicat amb un vehicle tan llarg...i no en parlem si a més a més és moll!!
    Citar Citar      

Informació de tema

Usuaris veient aquest tema

Actualment hi ha 1 usuaris veient aquest tema. (0 membres i 1 visitants)

Temes similars

  1. Respostes: 42
    Últim missatge: 14/09/2015, 19:10
  2. Respostes: 11
    Últim missatge: 20/07/2015, 08:23
  3. Respostes: 0
    Últim missatge: 18/07/2015, 16:36
  4. Radars al nord d'Àfrica
    Per Ramon en el fòrum NAVEGACIÓ
    Respostes: 0
    Últim missatge: 19/03/2015, 20:12
  5. Pol Nord i Pol Sud en moto
    Per Ramon en el fòrum VIATGES & MOTOS
    Respostes: 1
    Últim missatge: 24/09/2014, 16:09

Permissos de publicació

  • No pots crear nous temes
  • No pots respondre temes
  • No pots pujar arxius adjunts
  • No pots editar els teus missatges
  •